lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kaikki kynsilakkani

Base- ja top coatit.
(Kolme viimeistä Essencen spesiaalia top coatia hankittu tammikuussa Espanjasta.)

Koristelu- ja leimauslakat.

Nudet.
(Tuo Helsinki on kyllä hieman kyseenalainen tapaus, mutta istuu mielestäni parhaiten tähän porukkaan. Viimeisenä nököttävä Essien Topless & Barefoot on muuten valittu vuoden 2012 Cosmopolitan Beaury Awardsien Raadin voittajakynsilakaksi, enkä ihmettele, se on jopa minun kalpealle iholleni täydellinen nude!)

Keltaiset.
(Ostin tällä viikolla Dependin neonkeltaisen, mutta se on kadonnut mystisesti jonnekin.)

Oranssit/koralliset.

Kuumat pinkit.

Vaaleanpunaiset/viileämmät pinkit.

Tummanpunaiset.

Liilat/violetit.

Siniset.

Vihreät.
(Kunnon tumma lehdenvihreä hakusessa!!!)

Metalliset, kulta/pronssi.

Metalliset, hopea.
(Laitoin OPIn Mad as a Hatterin tänne, kun siinä on kuitenkin eniten hopeaglitteriä.)

Taupet.

B&W, harmaa.
(Olipa kiva tehdä havainto, että mulla ei ole yhtään kunnon harmaata! Olen himoiten pyöritellyt mm. monia Mavalan harmaita lakkoja sormissani, mutta kieltänyt itseäni ostamasta, kun "mulla on jo niitä niin paljon". Jaa missäköhän elämässä?)

Ja sitten tein ikävän havainnon, että Rimmelin Glam Goth ei enää hievahtanutkaan pulloa ravistaessa; korkki oli jäänyt vähän auki viime käyttökerralta. :/ Voi mikä harmi, tää kuulu lemppareihin yhdessä kohtaa! Ihmiset, muistakaa sulkea korkkinne huolella!!
Kahdeksankymmenen paremmalle puolelle näyttäis menevän, noin niin kuin värilakkojen osalta. :P Mikä on teidän lukunne?

Mulle pitäisi vielä ensi viikolla saapua Huuto.netistä hankittu hopea-sini-glitterinen China Glazen Lorelei's Tiara, riittäisköhän lakkahankinnat sit taas hetkeksi? Näin kyllä aivan ihania sävyjä Gina Tricotissa, joten on joko paras pysyä poissa sieltä, tai kuulla oikein paljon haukkuja niiden laadusta... God give me strength!

P.S. Voi kuolavana sentään tuota syötävänjumalaisen sinistä Inglotin Pearl 428-luomivärisävyä, se on saatava joskus! Suosittelen Googlettamaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänkjuu!